Friskt ord

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friskt OG freidig

with 5 comments

Partiets Rødts siste video er allerede nominert til Friskt ords pris for mai. Siden vi er en lille smule kritisk til alle disse nye mediene her i gården, liker vi våre friskheter best i sitats form. Dette, fra VG og om samme sak, oppfyller alle kriterier:

– 64 år etter at Norge fikk sin frihet fra tysk okkupasjon bidrar vi selv som okkupantmakt i Afghanistan. Rødt ser ikke den prinsipielle forskjellen på den afghanske motstandskampen og den typen aksjoner som Max Manus og Oslo-gjengen sto for, sier Bjørnar Moxnes, 3. kandidat for Rødt Oslo, i en pressemelding.

Vi konstaterer at Bjørnar Moxnes er en god kandidat til prisen. Men konkurransen er hard. Høyre har landsmøte denne helgen. Noen forslag?

Written by Arnfinn Pettersen

mai 9, 2009 kl. 4:06 pm

5 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Min teori er at Moxnes og de som har laget den filmen for Rødt egentlig er trotskister som har infiltrert partiet for å ødelegge det, og deretter innrullere restene av kadrene i Internasjonale Sosialister. Eventuelt at David Ickes romøgler har noe å gjøre med saken. Eller at de alle sammen har vært under innflytelse av sterke sentralstimulerende stoffer og jobbet med filmen i det skjulte uten at noen andre har visst om det.

  Ja, jeg vet at disse teoriene kan høres urimelige ut. Men ikke så urimelige som at voksne mennesker med en viss politisk erfaring har fått det for seg at dette stuntet skal få nordmenn til å stemme på Rødt.

  Didrik Søderlind

  mai 10, 2009 at 7:41 am

 2. Det er vanskelig å toppe denne nominasjonen. Når Taliban vinner kampen mot det hjerteløse okkupasjonsstyret kommer folk til å synge og danse i gatene i glede over å få tilbake ytringsfriheten.

  Liv-Marit

  mai 10, 2009 at 8:38 am

 3. Synes forøvrig at Mali Stiro Tronsmoen fra Sosialistisk Ungdom har en frisk uttalelse i sin blogg på TV2. http://mali.valg.tv2blogg.no/article814327.ece

  Her skriver hun blant annet: «Det var da USAs sentralbanksjef Alan Greenspan innrømte at den ideologien han hadde trodd på i 40 år ikke holdt mål, at Høyre virkelig fikk problemer. Ikke nødvendigvis fordi folk hørte hva Alan Greenspan sa, han er nå tross alt bare en grå gammel mann».

  Altså: Greenspan er bare en grå gammel mann, som sikkert kan mindre om økonomi enn Tronsmoen.
  Og: hvis ikke folk hørte hva han sa, hvorfor fikk uttalelsene hans så store konsekvenser da?

  nettopplest

  mai 12, 2009 at 6:20 am

 4. Rødt er jo et parti som mener at Taliban og alqaida er noe vi burde støtte opp om, Rødt hater jo alt av Norske og vestlige verdier, fordi det lukter frihet og likhet og brorskap. Nei rødt er et farlig fløyparti som minner sterkt om Nasjonal Samling, NDSAP i Tysklad ledet av en vis Adolf Hitler. En burder kansje gi psykriatrisk behandlig til de som er med i Rødt, men det blir for humanistisk når du vet de heller ville ha enten steinet, skutt eller halshugd sine opposisjonelle om de haddee fått regjeringsmakt. til og med Vigrid er mer humane i sin hat propaganda…..

  Humanisten

  juli 2, 2009 at 2:25 am

 5. Humanisten: Forsøker du å vinne Friskt Ords pris? I så fall bør du muligens skrive under fullt navn.

  Didrik Søderlind

  juli 2, 2009 at 11:11 am


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: