Friskt ord

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Et tamt utspill

with one comment

Både den gale mullaen Hastur og selveste Virrvarr har nominert Fremskrittspartiet til Friskt ords pris for mai, for utspillet som omtales slik i VG:

tamI forslaget til nytt stortingsprogram skjerper Frp tonen kraftig mot offentlige tiltak for mer kulturelt mangfold i Norge. Programforslaget vil ha ned tempoet i tilnærming til andre kulturer.

– Det er noe nytt fra vår side, sier kulturtalsmann Ulf Erik Knudsen til Vårt Land. Han vil ha slutt på offentlig støtte til tiltak som gir nordmenn kulturinntrykk fra andre land.

– Det er blitt flere nordmenn på «tam-tam-kurs» på statens regning og flere på tyrkisk folkedans med offentlige midler. Spesielt ved Mangfoldsåret 2008 ble det pøst ut millioner av kroner på slike kulturtiltak. Det er noe stort tull å bruke skattepenger på slikt, mener Knudsen og sier at programmet er en reaksjon mot pengebruk på utenlandsk kultur.

Vi viser en betydelig forståelse for nominasjonen. Som mullane skriver: «Ja, Gud forby at vi faktisk får vete noko om resten av verda.»

Reklame

Written by Arnfinn Pettersen

mai 20, 2009 kl. 10:29 am

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Viggo applauderer Fremskrittaprtiet i denne saken! Lærer norske skolebarn noe om resten av verden ved å tvinges inn i gymsalene på norske skoler for å høre tam-tam-trommer og panegyriske sosionomer fortelle at afrikanere har en slik enestående rytmisk sans og naturgitt glede i seg som vi permafrosterte og tonedøve norskinger fullstendig mangler? Hula, hula, liksom. Gerd elsker «the noble savage» for skattebetalernes penger? Nei, takk!

    ViggoStrømme

    mai 23, 2009 at 12:42 pm


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: